NFY-Clothes giver ekstra styrke til en ung ishockeyildsjæl

NFY-Clothes har valgt at sponsorere Isak, som drømmer om at kunne spille for Herning Blue Fox en dag. 

Af Michella Børlum

­­

Som fem-årig blev Isak hevet med sin far ud på glatis. Her startede en lille drøm for den nu 12-årige Isak Bøgvad Klok, der er opvokset og bor i Silkeborg. Interessen for ishockey startede tidligt hos Isak, og lysten til at blive ved med prøve skøjterne af blev kun større og større.

”Siden den første gang jeg havde ham med ude, kunne jeg mærke og se på ham, at han havde modet og lysten til at jagte pucken. Og det er jo en ret god egenskab som ishockeyspiller,’’ fortæller Simo Klok, far til Isak.  

Isak valgte Herning IK
I takt med at Isak’s talent udviklede sig i klubben i Silkeborg, SFF 1896, blev han selv mere bevidst om, at der var andre klubber, der bød på flere og hårdere træninger. Valget faldt meget naturligt på klubben Herning IK, og det lå der store tanker bag. Isak drømmer nemlig om at kunne spille for Herning Blue Fox en dag og nyder at træningerne nu er næsten seks gange om ugen.

NFY-Clothes valgte Isak
Sebastian Fredensborg, stifter af NFY-Clothes og leverandør af Herning Blue Fox’ merchandise, har tidligere spillet 1. division ishockey i Silkeborg og har igennem flere år fulgt Isaks udvikling. Fælles for Isak og Sebastian er, at de begge deler den samme interesse og glæde for ishockeyen men især HIK. Sebastian er udover det, en person med en stor passion for at hjælpe andre mennesker, og det skinner igennem hans daglige arbejde med kunder, men også på den måde NFY-Clothes har etableret sig på.

 ’’Vi vil rigtig gerne bakke op om lokalsporten og så var det oplagt at bruge sit netværk. For vi støtter både Isak og hans drøm om at kunne spille for Blue Fox en dag, og så får vi samtidig skabt lidt synlighed’’, fortæller Sebastian Fredensborg.

Et sponsorat kan give blod på tanden
Isak og hans far er glade for at NFY-Clothes vil sponsorere ham og da kamptrøjen med en stor sponsor midt på maven blev hevet udover udstyret, gav det Isak et kæmpe boost til selvtilliden, der resulterede i en del mål og assists i de efterfølgende kampe.

’’Det er vildt fedt, at der er nogle der bakker op og på den måde tror på en’’, fortæller Isak

Isak og hans far har talt lidt om, at når man har en sponsor bag sig så forpligter det også.

’’Der hører jo et lille ansvar med, når en sponsor ‘investerer’ i dig, og det har da klart givet ham en styrket kampgejst’’, forklarer Simo Klok.