NFY-Clothes hjælper Blue Fox kaptajnen med fremtidstankerne

Daniel Nielsen, Blue Fox’ kaptajn og i øvrigt klubrekord-indehaver i Herning klubben er på trods af sine 37 år stadig en krumtap i forsvaret, men alderen sætter også Daniels tanker omkring fremtiden i relief.

For på bagsiden af enhver sportskarriere venter et helt nyt liv, og det er vigtigt at komme godt videre, når skøjterne engang skal stilles på hylden og et nyt og anderledes arbejdsliv venter. Netop denne proces er Daniel Nielsen i fuld gang med, og muligheden for at kombinere sin sportskarriere med en civil karriere er lykkedes med hjælp fra NFY-Clothes.

NFY-Clothes er et univers, der bygger på loyalitet. Med et solidt netværk og en stærk passion for mennesker og relationer har tekstilplatformen et hovedfokus, der løfter virksomheders profiltøj til nye højder. Her udfordrer de standardløsningerne og udskiller sig ved at etablere et nært forhold til deres samarbejdspartnere. Samtidig inspirerer NFY-Clothes til at starte egen virksomhed, så en designdrøm hurtigt kan blive til virkelighed.

Her sidder Daniel til dagligt og arbejder med profilbeklædning sammen med indehaver Sebastian Fredensborg, som er en passioneret ishockeymand og i øvrigt også selv har dyrket ishockey gennem mange år. Allerede på nuværende tidspunkt er Blue Fox merchandise-delen kommet under Daniels lup, hvor han arbejder på et oplæg til en anderledes og spændende profil på Blue Fox’ fanbeklædning.
Kunne virksomhederne i Blue Fox’ netværk eller for den sags skyld også udenfor netværket tænke sig at få kigget på en løsning på firmaets profilbeklædning, håber vi at I vil kontakte Daniel Nielsen for en kop kaffe og en snak om mulighederne.

Skrevet og udgivet af: Hernings Blue Fox
http://bluefox.dk/nfy-clothes-hjaelper-blue-fox-kaptajnen-med-fremtidstankerne/