Hvad gør os unikke?
Grundstenen i vores forretning er loyalitet. Vores passion for mennesker og relationer har givet os muligheder og drømme, der skiller sig ud fra andre på markedet, samtidig har vi et stærkt netværk, der giver os et stort forspring i branchen. Hos F&B Textil løfter vi din virksomheds profiltøj til nye højder, hvor vi udfordrer standardløsningerne og tilpasser designet og stylen til den helt rette målgruppe. 

Vi har skabt en platform, der også let kan inspirere til at starte sit eget tøjbrand.

Fra tanke til virkelighed
Har du visualiseret et design, gør vi alt hvad vi kan for, at dine ønsker hurtigst muligt bliver udlevet. For dig bliver processen derfor kort, effektiv og ubesværet. 

Manden bag F&B Textil
Sebastian Fredensborg er manden bag F&B Textil. Med en baggrund inden for virksomhedsdrift, både som bestyrer, ejer og økonomiansvarlig, har Sebastian nogle stærke kompetencer og en solid, selvlært erfaring med i rygsækken. 
Sebastians passion for at hjælpe mennesker skinner igennem alt, hvad han laver. Han skaber realistiske muligheder og drømme for sine medarbejdere, som gør ham til en unik leder og virksomhedsejer. 

 

MØD VORES TEAM

Sebastian Frost Fredensborg
Stifter / Partner

Email: sf@fbtextil.dk
Tlf: 22 41 65 52

Sebastian er ansvarlig for den daglige drift og alt der sendes ud af huset. Han står for både salg og økonomi, men udtænker og udfører primært designløsninger. Sebastian har et usædvanligt stærkt netværk, som er drivkraften i F&B Textil. 

Kristoffer Astorp Lauridsen
Key Account Manager

Email: ka@fbtextil.dk
Tlf: 25 21 04 30

Kristoffer tager sig af vores kunder i Herning, Silkeborg og Århus med et primært fokus på faste aftaler. Kristoffer står for mange aftaler indenfor arbejdsbeklædning, løb og sport.

 

Marco Duch Hermansen
intern sales assistant

Email: md@fbtextil.dk
Tlf: 22 46 80 13

Marco har stor erfaring indenfor tøjbranchen som tidligere salgskonsulent. Hos F&B Textil håndterer han alt internsalg og e commerce, med henblik på at opbygge et stærkt kundenetværk. 

DANIEL NIELSEN
KEY ACCOUNT MANAGER

Email: dn@fbtextil.dk
Tlf: 25 21 96 81

Daniel tager sig af vores kunder i nærområdet med et primært fokus på sportsklubber i Herning og omegn. Daniel står for vores samarbejder, hvor klubberne har brug for sportstøj, merchandise eller et sponsorat.