Start dit eget tøjmærke

Har du visualiseret et design, gør vi alt hvad vi kan for, at dine ønsker hurtigst muligt bliver udlevet. For dig bliver processen derfor kort, effektiv og ubesværet.

Vi har alleredet produceret kollektioner til flere små og mellemstore tøj brands i Danmark. Og ser rigtig meget frem til at kunne hjælpe endnu flere i fremtiden!

I denne artikel kan du se en af de tøj brands vi har produceret tøj for samt få et lille indblik i hvad vi kan hjælpe dig og dit tøj brand med. Hos NFY-Clothes sætter vi en stor ære i alt hvad vi producere. Derfor er det vigtig for os at have en god dialog med kunden. På den måde sikre vi at kundens ønsker og behov bliver opfyldt! Vi tilbyder altid et gratis design møde, hvor vi finde ud af hvad vej vi skal gå, og hvilke designs/styles der skal produceres.

Ønsker du at starte dit eget tøjmærke, eller få produceret en ny kollektion til dit eksisterende tøjmærke, så giv os et kald på 31 40 33 44 eller send os en mail på info@nfy.dk

Rhesus Clothing kommentar om NFY-Clothes

  • Vi havde en klar idé med vores design og brand. På bare tre måneder kunne vi takket være jeres dygtige arbejde lancere vores første kollektion som nystartet tøjbrand.
    Tak for et forrygende samarbejde og hjælpen til både designet og vores egen hjemmeside”

    – Mac Misho, direktør hos Rhesus Store

  • Ønsker du at se hele deres kollektion – Så klik HER